pondělí 20. dubna 2009

Rankingové paradoxy

Na lidovém diskusním fóru jsme objevili s Kamčou příspěvek napsaný "Hnutím proti rankingu jako nominačnímu kritériu na ČR". Ono je tam sice napsáno Hnutí, ale já tam stejně cítím kamaráda JJ. Vyjímám to nejlepší o naší rodince:

„Hnutí proti rankingu jako nominačnímu kritériu pro MČR“ přináší zajímavý životní příběh, který snad jen sám ranking může napsat. Čerstvá podruhé maminka Kamila G. (dříve Kamila J.) se během doby svého těhotenství v rankingu nikam neposunula a stále ji patří epesní 18. místo zaručující přímý start na MČR ve sprintu.

Za celé hnutí doufáme, že se Kamča stejně jako JJ rozhodne upozornit na pletichy s udílením divokých karet, (v jejím případe loňské federály u Jihlavy - proboha, komu jinému chcete ty svoje kartičky dávat) a MČR ve sprintu obejde demonstrativně pěšky s kočárkem. Případný přímý přenos ze závodu by pak Česká televize mohla zařadit jako reportáž do programu Sama Doma, šot „Maminka s kočárkem na MČR“ by tak zhruba odpovídal sportovní kvalitě současných orientačních běžců.